Alkohole mocne to kategoria trunków cechujących się wysoką zawartością alkoholu. Są to produkty otrzymywane na drodze fermentacji i destylacji różnych surowców, takich jak zboża, ziemniaki, owoce czy warzywa. Fermentacja to proces, w którym cukier jest przekształcany w alkohol przez drożdże. Destylacja to proces, w którym alkohol jest oddzielany od pozostałych składników zacieru. W zależności od surowca alkohol może mieć różny smak i aromat.

Wybierz podkategorie lub znajdź produkt na liście:
Filtry
Przedział cenowy
Wytworzona z
Więcej Mniej
Pojemność
Więcej Mniej
Moc
Więcej Mniej
Kraj
Więcej Mniej
Smak
Więcej Mniej
Rodzaj
Więcej Mniej
Odmiana
Więcej Mniej
Opakowanie

Showing 140 of 705 results

Kosz

0
image/svg+xml

Brak produktów w koszyku...

Kontynuuj zakupy