Wino półsłodkie powstaje w wyniku przerwania procesu fermentacji alkoholowej przed całkowitym przekształceniem cukru w alkohol. W ten sposób w winie pozostaje pewien poziom cukru resztkowego, który nadaje mu odpowiedni smak.
-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych

-
Dodaj do ulubionychW ulubionych!Dodaj do ulubionych









